“We hopen dat Ziyech zich alsnog meldt bij de nationale ploeg”

Video – Wat als Blind toch was langs geweest bij Ziyech ?
woensdag, 9 november 2016, 15:16
Tannane : “Het is tijd dat we naar het WK gaan”
donderdag, 10 november 2016, 20:17
Bekijk alles

Dat Hakim Ziyech aanstaande zaterdag niet in actie zal komen in de WK Kwalificatiewedstrijd tegen Ivoorkust, staat voor een groot deel van de supporters vast; bij de Marokkaanse voetbalbond hopen ze echter dat de middenvelder van Ajax zich vandaag of morgen alsnog gaat melden bij de nationale ploeg.

Volgens de arts van de Marokkaanse voetbalbond, Dr. Abderrazak Hefti, heeft de Marokkaanse voetbalbond tot op heden geen medisch rapport ontvangen van Ajax: “We weten dat Hakim Ziyech geblesseerd is uitgevallen bij zijn club, maar we hebben geen medisch rapport gehad. De bond heeft een officieel verzoek ingediend om deze alsnog te krijgen, maar tot op heden is dat nog niet het geval”, laat Hefti weten op de website van de Marokkaanse voetbalbond.

“We hopen dat Ziyech zich vandaag of morgen alsnog meldt bij de nationale ploeg”, vervolgt Dr. Hefti. “Zodat we zijn blessure kunnen onderzoeken en kunnen concluderen of hij zaterdag in actie kan komen of dat hij het trainingskamp zal moeten verlaten”.