“We missen helaas veel spelers”

Jorge Costa maakt selectie bekend
vrijdag, 30 september 2016, 20:39
“We hopen op een goed resultaat tegen Gabon”
dinsdag, 4 oktober 2016, 9:56
Bekijk alles

Lille's French head coach Herve Renard looks on during the French L1 football match Lille versus Bastia on November 7 2015, at Lille Grand Stade Pierre Mauroy stadium in Villeneuve-d'Ascq. AFP PHOTO / DENIS CHARLET

Met nog iets minder dan een week te gaan, staat de eerste cruciale wk kwalificatie wedstrijd tegen Gabonop het programma. Bondscoach Hervé Renard liet in een interview met Arryadia weten, dat hij betreurt veel spelers te missen. De bondscoach moet het doen zonder Soufiane Boufal, Medhi Benatia, Mounir Obbadi en Nabil Dirar.

Desondanks is het is aan de bondscoach om de de juiste vervangers te selecteren en om een goed resultaat te boeken. Hervé Renard had het tevens over de voorbereiding van de wedstrijd tegen Gabon. Het Marokkaans elftal kon een trainingskamp houden in Kameroen, maar toch werd gekozen voor Equatoriaal-Guinea. De nationale ploeg zal op trainingskamp gaan in Malabo, de hoofdstad van Equatoriaal-Guinea.

De afstand tussen Malabo en Franceville, waar de wedstrijd gespeeld zal worden, is ongeveer 40 minuten vliegen. Het trainingskamp begint 2 oktober en eindigt op 7 oktober.