WK2018: Laatste FIFA verkoopfase start vandaag

Video – FIFA Task Force komt ook FIFA Fan Fests inspecteren
dinsdag, 17 april 2018, 20:05
Video – Doelpunt Sofyan Amrabat vs Willem ll
woensdag, 18 april 2018, 22:02
Bekijk alles

Mocht je wedstrijden van het Marokkaans elftal tijdens het WK in Rusland willen zien? Dan is dit wellicht jouw laatste kans. De laatste verkoopfase start vandaag en er zijn kaarten beschikbaar voor de poulewedstrijden van Marokko.

Het lijkt er op dat kaarten die via andere partijen zijn gekocht ongeldig zijn verklaard en door de FIFA opnieuw worden aangeboden. Voor zowel Marokko – Iran, als Portugal – Marokko en Spanje – Marokko zijn er beperkt kaarten beschikbaar. De markt gaat vandaag 18 april om 10:00 open.

Account aanmaken bij de FIFA
Voordat je kaarten kan aanschaffen, dien je een account aan te maken bij de FIFA. Dat doe je o.a. via deze link . Klik op Sign-in als je al een account hebt, of klik op Register a New FIFA.com account als je nog een account moet maken. Indien dit niet werkt, klik rechts bovenin op het poppetje (tussen de winkelwagen en de taal-instellingen).

Kaarten aanschaffen
Nadat je bent ingelogd, krijg je een link te zien met de beschrijving: “Apply For Tickets/Visit “My Request” Page” te klikken. Als je dit nog niet ziet, klik op deze link. Het kan, afhankelijk van de drukte, een aantal uur duren voordat je daadwerkelijk de webshop in bent. Kaarten voor Marokko kan je alleen aanschaffen als je aangeeft dat je beschikt over de Marokkaanse nationaliteit. Dus houd je Marokkaanse paspoort of Marokkaanse identiteitskaart bij de hand. Kaarten kunnen alleen worden aangeschaft middels een credit card.

FAN-ID
Nadat je succesvol kaarten hebt aangeschaft en daar een bevestigingsmail van hebt gehad, mag je een FAN-ID aanvragen. Met een FAN-ID kom je Rusland gedurende het WK Visumvrij binnen.  Om een FAN-ID aan te vragen heb je de aanvraagnummer (Request number) van de FIFA nodig die je bij de aanschaf van de kaarten hebt ontvangen. Een FAN-ID aanvragen kan via de volgende link. Een FAN-ID kan je ook krijgen als je met je Nederlandse paspoort de Russische landsgrenzen wilt passeren. Geef simpelweg de gegevens van je Nederlandse paspoort aan tijdens de aanvraag.