Zaakwaarnemer Hamdallah doet beroep op Lekjaa

Video – Youssef El Arabi scoort tegen Giannina
zondag, 4 oktober 2020, 23:15
Idrissi voor vijf seizoenen naar Sevilla
maandag, 5 oktober 2020, 14:06
Bekijk alles

Eén van de afwezigen in de defenitieve lijst van het Marokkaans elftal voor de komende twee interlands is Al Nassr spits Abderazzak Hamdallah.

De zaakwaarnemer Abderahim Hamdallah en tevens ook de oudere broer van de Marokkaanse spits, liet gisteren in gesprek met MFM Sport Radio weten beroep te willen doen op bondsvoorzitter Fouzi Lekjaa.

“Ik wilde direct na de persconferentie van de bondscoach al contact opnemen met Fouzi Lekjaa”, vertelde Abderahim. “Maar bij deze doe ik beroep hem om te bemiddelen. Net zoals hij dat in het verleden heeft gedaan bij andere spelers”, voegde de belangenbehartiger van Hamdallah eraan toe.

Op de vraag of Abderazzak Hamdallah international af is liet zijn zaakwaarnemer weten: “Mijn broer heeft zijn excuses reeds aangeboden. Hij wilt voor zijn land uitkomen. Om international af te zijn moet je een officieel document sturen naar de FRMF en de FIFA, maar dat heeft Abderazzak nooit gedaan”.

Zaakwaarnemer gaat verder: “Zijn post op instagram was al reeds verwijderd. Dat de bondscoach erbij blijft dat Hamdallah niet opgeroepen wilt worden klopt niet. Ik heb namelijk zowel met Hadji als Vahid gesproken en ze uitgelegd dat Abderazzak wilt terugkeren bij de nationale ploeg. Hopelijk komen we tot een oplossing”,sloot Abderahim Hamdallah af.