Zaki: “Ik heb strijd gezien tegen Togo”

Video – Goal Tarik Tissoudali tegen Jong PSV.
zondag, 22 januari 2017, 17:56
Video: Op bezoek bij de gebroeders Amrabat
maandag, 23 januari 2017, 10:08
Bekijk alles

Badou Zaki was gisteravond te gast bij het praatprogramma L’MATCH. De oud-bondscoach van Marokko werd naar zijn mening gevraagd over het resultaat, dat het Marokkaans elftal afgelopen vrijdag tegen Togo heeft behaald in de tweede poulewedstrijd op de Afrika Cup 2017.

“Er is duidelijk een verschil te zien tussen de wedstrijd tegen Congo-Kinshasa en de wedstrijd tegen Togo. Op alle vlakken was het Marokkaans elftal beter. Het spel was overtuigend en de spelers hebben gestreden”, gaf de oud-bondscoach van Marokko toe.

“Een totaal andere wedstrijd, vergeleken met de eerste groepswedstrijd. De eerste helft tegen Congo-Kinshasa was acceptabel, maar de tweede helft was dramatisch. Dat zorgde uiteindelijk voor zoveel kritiek op het nationale team. Iedereen had verwacht dat ze het op de Afrika Cup beter zouden doen dan in de afgelopen wedstrijden”, vervolgt Badou Zaki.

“Door het resultaat tegen Togo, heeft het Marokkaans elftal alles weer in eigen hand. Dat geeft ons hoop. Daardoor gelooft iedereen er weer in. Indien het Marokkaans elftal in staat is om het laatste duel te managen en daar uiterste wijsheid mee omgaat, dan zijn ze in staat te kwalificeren voor de kwartfinale”, sloot Badou Zaki af.