Alleen medische keuring scheidt Riad van transfer naar Palace
De 20-jarige Chadi Riad staat op het punt een nieuwe stap in zijn carrière te zetten. De talentvolle verdediger van FC Barcelona, die afgelopen seizoen op huurbasis bij Real Betis speelde, is dicht bij een overstap naar Crystal Palace.

Riad maakte vorig seizoen indruk door 26 competitieduels te spelen voor Real Betis. Zijn prestaties hebben de aandacht getrokken van Crystal Palace, dat hem nu graag wil overnemen. Real Betis heeft bij de huur van de Marokkaanse international een aankoopoptie bedongen, maar lijkt de verdediger nu door te verkopen aan Crystal Palace. Riad zelf heeft al ingestemd met de voorwaarden van de transfer en ook de clubs zijn in grote lijnen akkoord.

Het enige wat nu nog rest, is de medische keuring die deze week nog zal plaatsvinden, zoals gemeld door de gerenommeerde transferexpert Fabrizio Romano. Als hij deze met succes doorstaat, staat niets de transfer nog in de weg. Crystal Palace hoopt met Riad een waardevolle versterking binnen te halen voor het komende seizoen.
Nieuwer Ouder