Ilias Sebaoui verkast naar Feyenoord


Feyenoord heeft Ilias Sebaoui van K. Beerschot V.A. binnen. De Marokkaanse jeugdinternational wordt door de Rotterdamse club direct verhuurd aan FC Dordrecht. De 21-jarige Marokkaanse middenvelder tekende een contract tot 2025.  

‘Het is voor mij een onbeschrijfelijk gevoel om bij Feyenoord een contract te mogen ondertekenen’, zegt Sebaoui. ‘Ik ben trots om hier te zijn en erg blij met het vertrouwen dat de club in mij heeft uitgesproken. Tijdens mijn verhuurperiode bij FC Dordrecht wil ik zo veel mogelijk speelminuten maken en mij zodoende verder ontwikkelen als speler.’

Sebaoui doorliep sinds zijn achtste jaar de gehele jeugdopleiding van K. Beerschot V.A. en debuteerde op 27 oktober 2021 in het eerste elftal tijdens de gewonnen bekerontmoeting met Francs Borains (0-4). In totaal kwam de aanvallende middenvelder tot 44 officiële wedstrijden voor de club uit Antwerpen.


Nieuwer Ouder