Marokkaanse journalisten botsen met Regragui tijdens persconferentie
Ondanks de overwinning ging het er hard aan toe tijdens de persconferentie. Verschillende journalisten waren niet te spreken over het spel van het Marokkaanse elftal. Voornamelijk om dat er sinds de wedstrijd tegen Angola geen veranderingen zijn geweest.


Verder was er een felle discussie over de sfeer binnen het nationale elftal. Hakim Ziyech en Youssef En-Nesyri waren niet tevreden met de wissel en gooiden met waterflessen en voetbalschoenen.


Waarop Walid reageerde: "Het is goed dat ze boos zijn. Ik ben degene die de beslissingen neemt. Er zijn geen problemen met Hakim Ziyech, hij weet wat ik wil en hetzelfde geldt voor Youssef En-Nesyri."


De journalisten lieten ook weten dat het Marokkaanse publiek weinig vertrouwen heeft in de toekomst: "Het publiek wil altijd resultaten en dat is normaal. Na verloop van tijd zullen ze vertrouwen hebben. We werken aan onze kant, we moeten positief blijven."


Over de komende wedstrijd tegen Congo zei hij: "We hopen op een betere prestatie tegen Congo, maar ik wil net als vanavond de drie punten. Tegen Congo zullen we proberen zoveel mogelijk te scoren en zo weinig mogelijk tegen te krijgen."

Nieuwer Ouder