Spaanse bond nodigt Aznou uit voor kwartfinale tegen Duitsland

 


De Spaanse bond heeft Adam Aznou en zijn ouders uitgenodigd de kwartfinalewedstrijd tussen Spanje en Duitsland op het EK.

De jonge linksback werd vorig jaar door bondscoach Said Chiba thuisgelaten voor WK U17 en gisteren was het opnieuw raak. Ook bondscoach Tarik Sektioui heeft besloten de speler van Bayern München links te laten liggen voor de Olympische spelen. 

Al snel ging het nieuws rond dat Bayern de vleugelverdediger niet zou hebben vrijgegeven. Dat bleek uiteindelijk niet te kloppen, omdat de speler geen oproep heeft ontvangen van U23 bondscoach Sektioui.

In een interview vandaag met Lbalon laat de vader van Adam Aznou het volgende weten : "Adam Aznou is erg gehecht aan zijn vaderland en koos voor het Marokkaanse shirt uit liefde en overtuiging. Maar ik zal eerlijk zijn als ik zeg dat mijn zoon er kapot van is dat hij niet voor het WK en nu niet voor de Olympische Spelen is geselecteerd."

Via de officiële instagram story van Adam Aznou is te zien dat de linksback aanwezig is bij de wedstrijd tussen Spanje en Duitsland.
Nieuwer Ouder