Marokko scoort drie keer en wint van Liberia

Het Marokkaanse elftal wist vandaag tijdens de inhaalwedstrijd tegen Liberia met 3-0 te winnen.

Zo maakte Oussama El Azzouzi vandaag zijn debuut en begon Abdessamad Ezzalzouli en Bilal El Khannous, Ayoub El Kaabi in de basis de spelers die op de bank begonnen tegen Ivoorkust.

Het Marokkaanse elftal kwam in de laatste minuten van de eerste helft op voorsprong tegen Liberia na een doelpunt van Amine Harit, na een assist van Achraf Hakimi.

In de tweede helft begon Marokko beter te voetballen, en kwam in 59e minuut de 2-0 via een penalty van Ayoub El Kaabi versierd door Yahya Attiyat-Allah.

In de 89e minuut scoorde ook Amine Adli de derde van de avond en tevens zijn eerste doelpunt voor het Marokkaanse elftal.